Onze activiteiten

Elk jaar organiseren wij een aantal cantussen, 2 TD’s en het galabal. Daarnaast hebben we op woensdag ook onze vaste FAC-avond en organiseren we tussendoor enkele eerstejaars-, sport- en cultuuractiviteiten. Kom zeker langs!

SocAlender

FAC-avonden

Geweldig nieuws voor alle feestliefhebbers! Ben je op zoek naar de ultieme manier om wat pit en vreugde aan je week toe te voegen? Zoek niet verder, want de legendarische woensdagavondfacbar van SocA in ’t Archief is dé place to be!
Elke woensdagavond wordt ’t Archief omgetoverd tot een bruisende oase van plezier.
Maar wacht, er is meer! De bar serveert een scala aan heerlijke drankjes aan studentikoze prijzen.
We kunnen niet wachten om je daar te zien en samen te feesten als nooit tevoren!

SocA-cantussen

Maak je klaar om je stem te laten horen en te toosten op onvergetelijke momenten met SocA Cantussen! Onze Cantussen zijn een symfonie van plezier, waar gelach weerklinkt in elk lied en vriendschappen samenkomen bij elke klink van het glas. Doe met ons mee voor een avond vol melodieën en vrolijkheid, terwijl we samen het leven en student-zijn vieren!

TD’s

Maak je klaar om te dansen tot in de vroege uurtjes en te feesten als nooit tevoren tijdens de TD’s van SocA. Bij SocA geloven we dat het leven gevierd moet worden, en onze feestjes zijn de perfecte gelegenheid om dat te doen. Houd zeker de data in de gaten en tot snel!

Andere fantastische activiteiten

Nadoop: Squid Game

Het is weer zover! We nodigen je graag uit voor ons originele nadoop in het thema van Squid Game. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waarin zowel vriendschap, plezier als een strijdlustig avontuur centraal staan!

Datum: 22/02/2024
Tijd: 17:30
Locatie: grasveld, SSH campus.
Groeneweg 151, 3001 Leuven

We hebben een strijdlustig spel voor jullie in petto, maar dit keer met een twist: we spelen het spel met enkel verf en water! Ben jij niet echt te vinden om vieze dingen te eten, choco tussen je tenen terug te vinden of gewoonweg in een hoopje slagroom te gaan zitten? Dan is dit je kans om deel te nemen aan de nadoop zodat je toch lid kan worden van onze SocA-familie 🙂

Ons evenement volgt het doopcharter van Leuven, wat betekent dat we garant staan voor een veilige, respectvolle en vooral leuke ervaring. We moedigen iedereen aan om deel te nemen zodat we elkaar kunnen leren kennen en er samen een onvergetelijke tijd van kunnen maken.

Dus, ben jij klaar om de uitdagingen aan te gaan, jezelf onder te dompelen in een Squid Game-avontuur waar je al je strijdkrachten nog eens naar boven kan halen?

Schrijf je snel in via onderstaande link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSczjZRBrHB…/viewform…

Vergeet niet je enthousiasme, energie en vooral je warmste outfit mee te brengen die vuil mag worden!
We kijken er enorm naar uit om samen met jou een memorabele dag te creëren die we nog lang moge herinneren.

Wat neem ik mee?
– een drinkfles
– ID
– Beker voor de cantus

🚿 Na het spel krijgen jullie de tijd om je op te frissen. Let op! Deze tijd is beperkt. Stuur ons een berichtje als je geen Leuvense douche ter beschikking hebt, dan zoeken we samen naar een oplossing.
🕘🍺 Om 20 uur begint onze doopcantus in de Alma 3. Om officieel schacht te worden bij SocA word je verwacht tijdens deze doopcantus waar ook het officieel overgangsmoment plaatsvindt!

Tot dan!

Met kleurrijke groeten,
Team ejw 

’t Warmste Café (’t Archief)

Onze geliefde facbar organiseert tijdens de Warmste Week allemaal fantastische activiteiten voor het goede doel! Ga zeker eens een kijkje nemen!