Lustrum 2020

Lieve SocA, alumni, schachten en ontgroenden,

Lieve SSH’ers,

Lieve sympathisanten,

Deze prachtige jaren zouden nooit mogelijk zijn geweest zonder onze geweldige alumni, fenomenale ontgroenden, schitterende schachtjes en fantastische vrienden. Het volledige praesidium nodigt jullie daarom graag uit om samen met ons te klinken, zingen, eten, drinken en zooooveel meer op onze verjaardag! ?

Tickets zijn iedere middag te koop op de SSH (tenzij anders aangekondigd)!

Lustrumweek SocA ~ Taart & cake

Taart en cake op een verjaardag kan niet ontbreken! We starten daarom maandagmiddag met goeie fret zodat we goedgevuld aan een legendarische week kunnen starten!

Lustrumweek SocA ~ Krambamboulicantus

Wist je dat ons kringlied gebaseerd is op het Krambambouli? Nee? Dan weet je misschien ook niet dat Krambambouli eigenlijk een drankje is. En wat voor één! Daarom trappen we onze lustrumweek af met een knaller van formaat: een KRAMBAMBOULICANTUS!

??????? ?? ????????

Lustrumweek SocA ~ Silent Disco

Dinsdagmiddag gaat er tijdens de middagpauze een Silent Discofeestje door in de A2.10. Warm uw dansbenen maar alvast op!

Lustrumweek SocA ~ Mega Jungle Jump

Wat is een verjaardag zonder een echt verjaardagsfeest? En wat is een verjaardagsfeest zonder een springkasteel? ?Juist, niets! Haal het kind in je weer naar boven en leef je uit op niet één, maar wel meer dan 35 verschillende springkastelen tijdens de Mega Jungle Jump in Leuven! ?

???????? ?? ????????

Lustrumweek SocA ~ Lasershoot

LASERSHOOT? OP DE SSH? Jazeker! ?

Woensdagnamiddag halen we het kind in ons naar boven door te lasershooten op school! We starten om 14u en eindigen om 18u.

Om de chaos te beperken vragen we iedereen die mee wil doen in te schrijven via de link hieronder.

?????????????????:

https://forms.gle/oEsQgy15MtAfTuw98

Lustrumweek SocA ~ Lustrum TD

GRATIS VAT

20 FLESSEN JENEVER

BALLONNENNET MET PROMO’S

@’t Archief!

????????? ?? ????????

Lustrumweek SocA ~ Facbartocht

Op die 20 jaar heeft SocA de beste feestjes gegeven in verschillende facbars. Hoog tijd dat we al die facbars weer een bezoekje brengen om deze fantastische tijden te herbeleven! ?

??????? ?? ????????

Lustrumweek SocA ~ Lustrumviering

We sluiten onze lustrumweek af met een heuse lustrumviering waarop we graag onze alumni, schachten, SSH-studenten, docenten, personeel en oud-docenten uitnodigen op de SSH!

Hopelijk tot dan!?

758698F4-489F-4A8B-A72F-2E0912FD1F79.jpeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *