CSR studentenraad

Dit jaar wordt er iets nieuw geïntroduceerd op onze campus, namelijk de opleidingsraden en het studentencentraal! Klinkt dit als chinees voor jou, lees dan maar even verder 😉.

De opleidingsstudentenraad is een raad specifiek voor jou opleiding waar je naartoe kan gaan om samen met anderen van je richting te praten over alles wat beter kan of juist helemaal goed is zoals het is. Op die manier kunnen jullie samen met onze lectoren van SRW of SW een topper van een richting maken die blijft streven naar vooruitgang!

Het studentencentraal heeft dan weer te maken met de campusgerelateerde zaken. Heb je iets te zeggen over de catering, de look van de campus, lokalen … of wil je gewoon graag eens komen luisteren, dan ben je zeker welkom!

Elke dinsdag van de maand komen wij samen met het hoofd van onze campus om te bespreken wat er op de lever van de studenten ligt. Als je één keer komt, ben je ook zeker niet verplicht om te blijven komen. Je komt gewoon meedoen wanneer je zin hebt. Houd dus zeker intranet en de schermen op de campus in de gaten voor meer informatie.

Be the change you want to see!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.